För att skapa en personlig stil är det smart att fokusera lite extra på mobilskalet. Mobilen är ju en slags accessoar och blir en snygg detalj som lyfter din outfit.

Lyft outfiten med mobilskalet

Mobilen är med överallt. Den är både praktisk och snygg. Särskilt om du har köpt ett skal som matchar resten av din personliga stil. Ett mobilskal kan rentav vara lite av ett statement om du vill. Idag är det fler och fler som skaffar ett par mobilskal, så att de alltid har någonting som passar sin klädsel och sammanhanget. Har du köpt en ny mobil, som en iPhone 14 Max Pro, vill du naturligtvis köpa ett skal för att skydda mobilen och din investering. Men det är smart att skydda alla mobiler, förutom att det också ser lite snyggare ut. När du ska köpa ett nytt mobilskal kan det vara smart att både tänka på vilka färger som du gillar och vilka mönster som du brukar använda. Så att mobilskalet passar din stil. Ett bra ställe att börja på är på Nudient. En skön webbshop där du hittar ditt iPhone 14 Pro skal, skydd till dina AirPods och snygga datorväskor.

Matcha kläderna och mobilen

När du ska köpa skal är det smart att tänka igenom din personliga stil lite extra. Det är väldigt lätt att köpa ett mobilskal som är i samma färg eller mönster som dina favoritkläder. Du gillar svart så du köper ett svart skal. Gillar du blommiga kläder i sjuttiotalsstil, ja, då är det lätt att också köpa ett skal som har samma mönster. Ibland kan det bli lite tårta på tårta, särskilt om du köper ett skal med mycket mönster. På samma sätt som det kan bli lite tråkigt att ha ett enfärgat mobilskal till en vanligtvis enfärgad outfit. Om du bara ska köpa ett skal är det smart att utgå från din vardagsuniform: den klädstil som du ofta har på jobbet eller i skolan. Låt mobilskalet bli ett snyggt komplement till kläderna, ungefär som en scarf, mössa eller väska.

Flera skal

Om du älskar mode och skönhet är det trevligt att ha flera skal att välja mellan. Så att du kan matcha mobilen utifrån både kläder och sammanhang. När du går till fitnesscentret kan du vilja ha en färgglad mobil som känns inspirerande när du ska träna. Till en finare fest är det roligare att ha ett mer sobert skal som verkligen passar din outfit för kvällen.