Sommaren är återigen här och det är dags att fylla på sommargarderoben med härliga modetrender för att glänsa på stranden eller på stan. Ett måste i sommargarderoben är kjolar i olika längder. Den här säsongen är det en trend att kläderna ska vara åt det mer minimalistiska hållet – däribland minikjolen, miniklänningen och nätklänningen. Förutom minimala plagg är även paljetter, glitter, bermudashorts, cut outs, snygga siluetter och stickat trendigt.

Midikjolen fungerar alltid, oavsett situation

Det finns massor med vackra kjolar i olika längder som du kan satsa på denna säsong. Midikjolen, en lång släpande kjol och minikjolen är alla lika trendiga och snygga. Midikjolen är verkligen en stilren kjol som också är väldigt enkel att matcha. Under en varm sommardag är en luftig midikjol helt perfekt. Den håller dig dessutom välklädd när du är på stan eller på jobbet. Midikjolen passar lika bra att ha på en fest som till stranden. När det är lite kyligare ute passar det perfekt att bära en snygg stickad tröja till midikjolen. Du kan välja en midikjol i antingen bomull eller satin. Den kan även vara mönstrad eller enfärgad. Välj helt enkelt en midikjol som passar dig i tycke och smak.

Minikjolen gör återkomst

Minikjolen är en annan kjolmodell som kommit tillbaka med besked. Det var under 90-talet och millenniet som minikjolar var omåttligt populära. Hud och kropp står i fokus denna modesäsong och om du vill gå på den är minikjolen perfekt. Bär gärna en topp eller tröja med cut outs, en kort topp eller bara axlar till. Med minikjolen är det lika mycket fokus på magen som på benen. Om du inte är bekväm med korta magtröjor väljer du en annan tröjmodell när du ska bära din minikjol. Du kan med fördel satsa på en hel dräkt där en del är en minikjol. Det är väldigt trendigt och snyggt.

Stickat är en stor modetrend

Det stickade modet är verkligen en stor modetrend under sommarsäsongen. Ett riktigt go to-plagg är den stickade kjolen i varierande längd. Du kan lika gärna ha en lång kjol som en kort minikjol i stickat. När det kommer till färgerna kan du välja olika färger på kjolen. Du kan med fördel matcha den stickade kjolen med en stickad tröja i samma färg, ett par festliga boots och några riktigt tilltalande accessoarer för en dressad look. Det finns mängder med olika stickade kjolar, det gäller att hitta den som tilltalar dig i stil, längd och färg.

Omlottkjolen är på väg tillbaka

Omlottkjolar är också något som kommit smygande tillbaka. En omlottkjol fungerar lika bra på kontoret som till festen. Det är en dressad kjol med en liten tvist som gör plagget lekfullt. Det finns både långa och korta omlottkjolar. Du kan klä upp och ner kjolen med olika skor och överdelar. Det finns massor med kläder du kan fylla sommargarderoben med.