Kläder kan påverka det första intrycket och hur andra ser på dig. Därför är det bra att tänka igenom ditt klädval inför en dejt. Använder du dejtingsidor kan det vara smart att planera outfit till dina profilbilder.

Kläder och personlighet

Bilder har stor betydelse när du dejtar via dejtingsidor på nätet. Därför är tipset att ägna lite tid och tanke åt att välja rätt bilder till din presentation på dejtingsidor. Tänk på att du faktiskt kan beskriva din personlighet genom kläder. Välj bilder där du bär en avslappnad outfit om du är en sport tjej eller kille. Eller bilder med elegant klädsel om det bättre uttrycker din stil och personlighet.

Om du visar upp en sida av dig själv som går emot det du står för blir allt fel från start. Den du ska gå på dejt med förväntar sig en person utifrån det du presenterat tidigare. Se därför till att dejta med rätt kläder oavsett om det gäller dejtingsidor eller traditionell dejting.

Vanliga misstag

Det finns några saker du bör undvika när du väljer kläder till dejting. Att klä dig helt i vitt om du ska på en restraurang-dejt brukar inte vara att rekommendera. Det är ingen höjdare att få tomatsås mitt på tröjan. Samma sak gäller dina bilder på dejtingsidor där du bör undvika bleka färger som kan göra att dina kläder verkar slitna!